Търсите продукт, който не намирате ?

Търсите продукт, който не успяхте да намерите в сайта?

Моля, свържете се с нас чрез формата като опишете какво точно търсите и ние ще направим всичко възможно, за го намерим за Вас.

  Кошница (0) бр.

  Производители [26]

  • Казвам се Александър Начев. Занимавам се с лютиерство и дърводелство от няколко години. Самоук съм и за това инструментите, които изработвам са доста нестандартни и интересни. Изработвам и инструменти по поръчка, както и някой сувенири.

   Обслужвани региони: Пловдив
   Категории: Дърво, Инструменти, Метали
  • Предлaгaме Ви авторска керамика, ръчно изрaботени магнитни сувенири.Всяко изделие може да бъде декорирано по ваша идея.

   Обслужвани региони: Габрово
   Категории: Глина, камък и кост
  • Ръчно изработване на декоративни карвинг свещи. 

   Уникални подаръци за рожден ден, сватба, за украса на масите,

   за свето кръщение, за вечеря на открито, за градинско парти

    

   Обслужвани региони: Русе
   Категории: Домашна работилница
  • Фирма ‘’Емона Керамикс’’ ООД – гр. Троян е малка семейна фирма, ориентирана в производството на сувенирна и битова керамика.На пазара е от 2007 година и в нея работят млади и креативни, доказали се в занаята хора. Производството е изцяло ръчно.Всички съдове са произведени с висококачествени глазури, без съдържание на тежки метали.Фирмата залага на екологични материали и суровини от естествени и природни находища.В изработката се влага много старание, търпение и любов. Фирмата се развива благодарение на качеството, коректността и точността. Производство: - гювечи - гювечета - гърнета за боб - купички - пепелници - свещници - тави - стомни - сервизи за вино и ракия - троянска керамика.

    

   Повече информация за продуктите и новини за компанията можете да намерите на https://www.facebook.com/emonakeramiks

    

    

   Обслужвани региони: Ловеч
   Категории: Глина, камък и кост
  • Нашата Работилница за сувенири и бижута от дърво се намира в с. Джурово, община Правец, София- област, в сграда от бившия стопански двор, която сами ремонтирахме и пригодихме за нашето производство. Чрез тази работилница ние искаме хора от малцинствените групи да променят живота си чрез ангажирането за първи път в живота им в законна работа. По този начин се променя не само живота на семействата на тези хора, а и средата в цялото село, тъй като ние целим не само да произвеждаме прекрасни изделия, а да работим с нашите колеги за цялостна промяна към общуването в семействата им, отглеждането и възпитанието на децата им и цялостното възприемане на мястото и ролята им в обществото.

    Вдъхновени от заобикалящата ни среда ние създаваме уникални изделия, комбинирайки  по хармоничен начин дърво с естествени камъни, епоксидна смола, конопени въжета, стъкло и метал.  Изделията ни дават израз на естествената красота на материалите , а в работата си не използваме автоматизирани машини като копири и CNC- рутери.

   Обслужвани региони: София - град, София - област
   Категории: Дърво
  • Изработка на сребърна и етно бижутерия

   Изработка на златни бижута по поръчка 

   Член на НС ЗМНХЗ и Сопотски еснаф

   Майсторско свидетелство №2251

   Обслужвани региони: София - град
   Категории: Бижута
  • Производство и художествена украса на различни по предназначение ножове гравиране на пистолети и револвери, включващо както металните части, така и ръкохватките. фина и миниатюрна дърворезба върху ловни приклади, включваща флорални и анималистични мотиви. производство и украса на кутии за бижута, настолни дърворезбени икони и др.

   Обслужвани региони: Пловдив
   Категории:
  • Fuego Art е работилница за ръчно изработени продукти от естествени материали. Като резултат от много усилия, съчетани с креативност и вдъхновение, Вие може да се насладите на разнообразието от единствени по рода си артикули. На всеки от тях е отделено времето, което е нобходимо, за да бъде достигнато съвършенството- идеална симбиоза между визия и качество.

   Радваме клиентите си с авангардни ръчно изработени дъски за рязане, поставки за вино от естествен дървен материал и аксесоари от естествена кожа. При създаването на продуктите е отделено специално внимание на всеки детайл, така че да бъдат единствени по рода си.

   Обслужвани региони: София - град
   Категории:
  • Ръчна бродерия

   Обслужвани региони: Русе
   Категории:
  • Представяме Ви майстор кошничар Гергана Божилова. Произведенията й се плетат на ръка от царевично лико и се лакират след това.

   Обслужвани региони: Перник
   Категории:
  • Изработвам всякакви красоти от текстил - играчки, пачуърк, домашен текстил, лични аксесоари, декорации!

   Обслужвани региони: София - град
   Категории:
  • Занимаваме се с изработка на цървули от 15 години ( от 2002 г. ) Продуктите които произвеждаме отнемат време и всяко нещо се прави ръчно от естествена телешка кожа, по старинна и автентична технология. Произвеждаме професионални цървули за танци всякакви номера и сувенирни цървулки във всякакъв вариант като: с ключодържател , с мускал, с фиолка, с тъпанче, с гайда...

   Обслужвани региони: Благоевград
   Категории: Кожа, Дърво
  • Здравейте,

   Казвам се Илиан и съм интериорен дизайнер.През свободното си време обичам да се занимавам с неща които ми носят удовлетворение и душевна радост,а радостта е двойна когато е споделена. 

   Обслужвани региони: Русе
   Категории: Дърво, Домашна работилница
  • Казвам се Ивайло Стоев от гр.Варна.

   Занимавам се с изработка на битови тъпани повече от 10 години. Корпусите на тъпаните са направени от бук или топола,а обръчите от бук или пластмаса. За предпочитане са пластмасовите обръчи защото не се чупят, не се огъват и лющят, на практика са вечни. Изработвам всякакви размери стандартни и конусни  тъпани 12, 16, 18, 20,  22 и  24 инча, конусни 18>16, 20>18, 22>20, 22>18 , 24>20 инча 

   Тъпаните са с перфектно качество и звук и са в комплект с пръчки и колан. От най търсените размери тъпани 18 и 20 инча имам винаги в наличност. Доставка  по  куриер с наложен платеж до всички краища на страната за 24 часа с опция  преглед и тест преди да платите.

   Предлагам и калъфи за всички размери тъпани, които са изработени от куфарен плат от вътре с капитуниран хастар и подложка 6мм. за предпазване на кожите.

   Всички изработени от мен инструменти са с 3 години гаранция!

   Обслужвани региони: Варна
   Категории: Инструменти, Тъкани
  • Дърворезба

   Обслужвани региони: Габрово
   Категории:

  Каталог

  Текст

  Региони

  • Покажи повече ...

  Категории

  Тип производител