Търсите продукт, който не намирате ?

Търсите продукт, който не успяхте да намерите в сайта?

Моля, свържете се с нас чрез формата като опишете какво точно търсите и ние ще направим всичко възможно, за го намерим за Вас.

  Кошница (0) бр.

  Виолета Матеева


  Здравейте,

  Практикувам занаята тъкачество повече от 20г., с кратки прекъсвания. Притежавам Майсторско свидетелство за тъкачество. В началото упражнявах занаята само като хоби и интерес към българкото и съхраняване на българските традиции и занаяти. Имам две самостоятелни изложби и участия в няколко други съвместни изложби. Работя на хоризонтален стан. Тъка предимно вързана техника, четворна, лито разнообразено с късана и отбирана. Последните години добавих в изделията си сплитковата техника. Килимената, която не е характерна за нашия край е моето настоящо предизвикателство.
  Изделията ми са изработени в меки и пастелни тонове, както и в естествените цветове на вълненото влакно. Материала оцветявам на огнището с натурални растителни извлеци по стари български традиции. 

  Имам възможност да присъствам на пленери и на събития, където да покажа занаята на всеки, който иска да се докосне до тъкачеството и неговата магия.

  Вече  издадох първа част на  книжка за оцветяване предназначена за деца  и запознаването им с автентичните български орнаменти.

  Поздрави от мен и Габрово!


  Контакти

  Област: Габрово
  Адрес по регистрация: Габрово, България
  E-mail: jorhi@abv.bg
  Телефон за връзка: 0878 971 500

  Условия за доставка

  Доставка: 0.00 лв.
  Обслужвани райони: Изпращам с куриер до клиенти в цялата страна

  Продукти от този производител

  Коментари за този производител