Търсите продукт, който не намирате ?

Търсите продукт, който не успяхте да намерите в сайта?

Моля, свържете се с нас чрез формата като опишете какво точно търсите и ние ще направим всичко възможно, за го намерим за Вас.

  Кошница (0) бр.

  Николай Андонов

  Николай Андонов е майстор на гайди от България. Живее в село Приселци, Варненско. Роден на 25.07.1970г. в гр.Варна. Традицията се предава от поколения-неговият баща и дядо са били също така гайдари. От малък свири на гайда. Интересът за изработката на инструменти идва преди около 10 години покрай баща му, който също изработва гайди. За няколко години, Николай става един от най-добрите майстори в страната. Печели много отличия и награди в цялата страна. През 2012г. изобретява карбоновия пискун, което е революция в света на гайдите. До момента в света няма аналог на карбоновия пискун. Изработва също много нетрадиционни и неизработени от никой досега инструменти. Изработва гайда с допълнителен тонов диапазон, с клапа от кларинет, ручило, звучащо в четири тоналности и много други нови неща.Продава и контактува с колеги от целия свят.Носител на грамота за участие в рекордите на Гинес с 333 гайди.

  Повече информация на https://www.facebook.com/gaidinikolaiandonov

  Контакти

  Област: Варна
  Адрес по регистрация: с. Приселци, обл. Варна
  E-mail: nickolay@namaistora.com
  Телефон за връзка: 0887863344

  Условия за доставка

  Доставка: 0.00 лв.
  Обслужвани райони: Доставка до клиенти в страната и чужбина Цената на доставката зависи от обема на поръчката и адреса за доставка

  Коментари за този производител