Търсите продукт, който не намирате ?

Търсите продукт, който не успяхте да намерите в сайта?

Моля, свържете се с нас чрез формата като опишете какво точно търсите и ние ще направим всичко възможно, за го намерим за Вас.

  Кошница (0) бр.

  Ивайло Стоев

  Казвам се Ивайло Стоев от гр.Варна.

  Занимавам се с изработка на битови тъпани повече от 10 години. Корпусите на тъпаните са направени от бук или топола,а обръчите от бук или пластмаса. За предпочитане са пластмасовите обръчи защото не се чупят, не се огъват и лющят, на практика са вечни. Изработвам всякакви размери стандартни и конусни  тъпани 12, 16, 18, 20,  22 и  24 инча, конусни 18>16, 20>18, 22>20, 22>18 , 24>20 инча 

  Тъпаните са с перфектно качество и звук и са в комплект с пръчки и колан. От най търсените размери тъпани 18 и 20 инча имам винаги в наличност. Доставка  по  куриер с наложен платеж до всички краища на страната за 24 часа с опция  преглед и тест преди да платите.

  Предлагам и калъфи за всички размери тъпани, които са изработени от куфарен плат от вътре с капитуниран хастар и подложка 6мм. за предпазване на кожите.

  Всички изработени от мен инструменти са с 3 години гаранция!

  Контакти

  Област: Варна
  Адрес по регистрация: Варна
  E-mail: albinos72@abv.bg
  Телефон за връзка: +359887729363

  Условия за доставка

  Доставка: 0.00 лв.
  Обслужвани райони: Работи с клиенти в страната и чужбина Цената на доставката зависи от обема на поръчката и адреса за доставка

  Коментари за този производител