Търсите продукт, който не намирате ?

Търсите продукт, който не успяхте да намерите в сайта?

Моля, свържете се с нас чрез формата като опишете какво точно търсите и ние ще направим всичко възможно, за го намерим за Вас.

  Кошница (0) бр.

  Дърводелска работилница Джурово

  Нашата Работилница за сувенири и бижута от дърво се намира в с. Джурово, община Правец, София- област, в сграда от бившия стопански двор, която сами ремонтирахме и пригодихме за нашето производство. Чрез тази работилница ние искаме хора от малцинствените групи да променят живота си чрез ангажирането за първи път в живота им в законна работа. По този начин се променя не само живота на семействата на тези хора, а и средата в цялото село, тъй като ние целим не само да произвеждаме прекрасни изделия, а да работим с нашите колеги за цялостна промяна към общуването в семействата им, отглеждането и възпитанието на децата им и цялостното възприемане на мястото и ролята им в обществото.

   Вдъхновени от заобикалящата ни среда ние създаваме уникални изделия, комбинирайки  по хармоничен начин дърво с естествени камъни, епоксидна смола, конопени въжета, стъкло и метал.  Изделията ни дават израз на естествената красота на материалите , а в работата си не използваме автоматизирани машини като копири и CNC- рутери.

  Контакти

  Област: София - град, София - област
  Адрес по регистрация: с. Джурово, общ. Правец
  E-mail: kristala_1972@abv.bg
  Телефон за връзка: 0889290070

  Условия за доставка

  Доставка: 0.00 лв.
  Обслужвани райони: Доставяме с куриер до цялата страна и чужбина. Стойността на доставката зависи от размерите и теглото на поръчаното изделие.

  Продукти от този производител

  Коментари за този производител