Търсите продукт, който не намирате ?

Търсите продукт, който не успяхте да намерите в сайта?

Моля, свържете се с нас чрез формата като опишете какво точно търсите и ние ще направим всичко възможно, за го намерим за Вас.

  Кошница (0) бр.

  Условия за доставка

  Доставката на продукти, поръчани през сайта Namaistora.com е предмет на договаряне между производителя и клиента. Предлагат се няколко възможни опции, индивидуални за всеки отделен производител, които са описани в профила на производителя, както и в информацията за всеки отделен продукт:

  1. Доставка, осъществявана от самия производител – производителя може да посочи райони, в които има възможност да организира собствена доставка на поръчаните от клиентите продукти. Той е длъжен да определи конкретна цена за доставка в съответните райони така, че клиента да е наясно с цената на доставка в момента на поръчката. Възможните варианти могат да бъдат:
   • Безплатна доставка (с посочени конкретни райони и определена минимална стойност на покупката, ако има такава)
   • Доставка с твърда цена в рамките на обслужваните райони
   • Доставка с варираща цена в рамките на обслужваните райони – в този случай се посочват конкретните критерии и цени.
  2. Доставка с куриер – сайта предлага възможност за използване на куриерска услуга с преференциални цени за регистрирани производители и клиенти. Клиента може предварително да изчисли цената за доставка на конкретната поръчка, както и впоследствие да проследи движението на поръчката през вградения куриерски модул.

   

  При всички случаи, в които доставката на направената поръчка е платена, цената на доставката е за сметка на клиента се заплаща в брой на самия доставчик при получаване на поръчката. Сайта не удържа предварително суми за доставка под никаква форма.