Търсите продукт, който не намирате ?

Търсите продукт, който не успяхте да намерите в сайта?

Моля, свържете се с нас чрез формата като опишете какво точно търсите и ние ще направим всичко възможно, за го намерим за Вас.

  Кошница (0) бр.

  За нас

  namaistora.com е концепция, която се основава на няколко основни принципа:

  • От хората за хората – ние правим това, което обичаме така, че да бъде в полза на другите. Нашата Мисия, Визия и Ценности са ориентирани изключително към това да създаваме възможности и да помогнем на хората да се срещнат и да намерят лесно това, което им е необходимо, като гарантираме прозрачни процеси и пълна информация на всяка една стъпка и за всяко едно звено.
  • За нас, нашите деца и нашите родители – разликата в начина на живот на различните поколения е толкова осезаема, че възниква невъзможност за ефективна комуникация между поколенията. Ние се стремим да създадем възможност и да „образоваме“ както децата си, които да научат повече за бита, традициите и културата на различните етнографски области на България, изваяли колоритния облик и идентичност на нас - българите, така и нашите родители, като им дадем възможност да се запознаят с един свят на мигновена комуникация и високи технологии, така, че да бъде от полза за всички.
  • Просто и достъпно – времената са такива, че технологиите вървят стремглаво напред и се оформя все по-изразен дисбаланс в темповете на напредък в различните сфери, особено там, където познанието на човека е достигнало до чисто морални дилеми дали трябва да продължи да развива дадена технология в името на прогреса – например генно-модифицираните организми. Човек не може да бъде специалист във всяка една сфера и затова ние се стараем да поднесем информацията по достъпен начин, а процесите да са построени така просто, че буквално всеки да може да използва нашите инструменти.
  • Вървим заедно напред – ние се стремим да помагаме на българските производители да вървят напред, като им даваме възможност да достигнат до повече клиенти. На клиентите си даваме възможност да получат гаранция за произхода на продуктите, които купуват, като се запознаят с техния производител, начина на производство и всичко това съпроводено с една нормална цена.
  • Горди с историята и с поглед в бъдещето – ние искаме да дадем своя принос за съхраняване на традициите, бита и културното наследство и тяхното пренасяне в бъдещето така, че двете да вървят ръка за ръка през поколенията.

   Следвайки нашите принципи, ние се стараем да дадем достъп на нашите клиенти до производители на различни изделия от всички етнографски области в България, като гарантираме за съответствието в описаните начини и технологии за производство. В същото време се стремим да внедряваме добрите търговски практики в услуга на нашите клиенти, така че да получат възможно най-добрата услуга. Ние задължаваме производителите, с които си партнираме, да гарантират връщане на стоката при установено несъответствие с офертата или при лошо качество и възстановяваме сумата за покупка на клиента.

   При нас няма да намерите търговци, ние проверяваме всеки един производител, преди да му дадем достъп до нашата страница, за да можем да дадем гаранции за нашите клиенти. Освен това се правят регулярни „одити“ на място, за да сме сигурни, че се поддържат зададените стандарти.